Journal Tenace 07/05/2016

(version français en bas)

Ahoi Convoigenoten!

De warme opkomst bij de opening van het nieuwe bootseizoen op een noodgedwongen geheime lokatie heeft ons werkelijk deugd gedaan na de frustrerende afgelopen weken. Zo kennen we u weer, een goed gezelschap van Vrienden, Buren en Passanten die ondanks de betutteling door het stadsbeleid de gevaren van het betreden van de Tenace trotseerden.

De Tenace on Tour plaat is dus gelanceerd met een optreden van bootband Capsule, en wie ze kocht in voorverkoop of via de crowdfunding kan ze vanaf vorige zondag afhalen op de boot. (tel.0486/10 87 64).

Of in

Bar Paniek

aan de Kattendijk Oostkaai deze zondag 8 mei vanaf 14u
waar Tenace on Tour voorgesteld wordt tijdens de

ROTKAT SUNDAYS sessie

13h-18h
met de labels Heaven Hotel-Rotakt-Klein

* Tenace band Apocalypso Trio feat. Elko Blijweert en Marilyn Wilbrink
*Frans Van Isacker & Elko Blijweert
*Joachim Baadenhorst
*Heaven’s Basement

De Tenace zelf kan spijtig genoeg niet aanwezig zijn, met dank aan het autoritaire stadshavenbeleid dat elke creativiteit op het water voortaan uitsluit in haar Harbour of Creativity, maar dat wist u al.

Het Tenace Team is echter te vinden in Baby Tenace, born in Antwerp, een sloep op de kade waar u niet alleen de plaat, maar ook alle geheime info, een Tenace Sweat shop èn een petitie om de Tenace terug in de stad te krijgen vind.

Tot en met eind mei blijft de Tenace ABC-Lines, Import/Export Experimentele Zaken van Diverse Aard opduiken in Antwerpen, so keep in touch!

Uw reporter ter plaatse,
Mme Belga

———————————————————————————————————————-

FR

Salut les Copins du Tenace!

Apres qq semaines de frustration à propos le boycot de notre project par la commune d’Anvers le Tenace était forcé de se déguiser comme sousmarin et de communiquer par Radio Trottoir, et voilà, votre presence nombreux au quai secret nous a rechauffé. Vous êtes des héros, vraiment! Car c’était pas evident de trouver le Tenace dans ce coin oublié. Mais il faut admettre que ça valait la peine. Le premièr release du vinyl Tenace on Tour suivi par un concert de Capsule, the boatband.

Et voilà, Tenace on Tour, le rapport musical d’un expedition de 2 ans à travers le monde souscourant de la Belgique, est disponible. Ceux qui l’ont acheté en prévent ou par crowdfunding sont bienvenues à le chercher au Tenace (0486/10 87 64). A Anvers (mai), Brxl (juin) ou Charleroi (juillet).

Ou ce Dimanche 8 mai

à Anvers Kattendok Oostkaai chez

Bar Paniek

ou Tenace on Tour est presenté au

Rotkat Sundays

13h-18h
avec les labels Heaven Hotel-Rotakt-Klein

* Tenace band Apocalypso Trio assisté par Elko Blijweert en Marilyn Wilbrink
*Frans Van Isacker & Elko Blijweert
*Joachim Baadenhorst

*Heaven’s Basement

Le Tenace même n’est pas admits au Kattendijkdok mais est presenté par un barque sur le quai: Au Baby Tenace vous trouverez le disque Tenace on Tour et tout info secret pour suivre le Tenace, ét un petition pour un emplacement du Tenace dans le port de la ville d’Anvers.

Alors, jusqu’ai fin mai: Tenace ABC-Lines, Import/Export des Affaires Experimentales de Sorte Divers à Anvers: keep in touch!

Votre rapporteur surplace,
Mme Belga