nieuws van mme belga

Gegroet vrienden,

Wij bevinden ons nog steeds in het Klein Dokske van Merksem, aan het achterpoortje van de Antwerpse haven die voor de Tenace hermetisch gesloten blijft. Dat krijgt ge dus hier als ge het netjes aanvraagd : een botte njet. Op ons voorstel tot overleg over een minnelijke schikking van het buitensporig en voor ons onbetaalbaar liggeld in het Houtdok kwam zefs niet eens een antwoord. Quantité négligeable in de schaduw van al die prestigieuze projecten die er op het Eilandje worden neergepoot bijkbaar.

Omdat we Tenace on Tour kortelings zullen verderzetten en er daarvoor nog heel veel te doen is blijft er geen tijd over om hier nu verder op in te gaan maar de frustratie over de zelfvoldane en hooghardige houding van het Havenbestuur blijft. In het najaar komt de Tenace terug naar Antwerpen, onze thuishaven en daarmee basta.

Deze zondag is de laatste zondag dat we open zijn, hier in het dokske van Merksem, en daarvoor slaan we de handen in elkaar met Radio Centraal!

Radio Centraal en de Tenace, uw radiozender en uw boot samen in één zondag, dat moogt ge niet missen. We need your support, more then ever. Wees dus gul in uw engagement, want voor ge ‘t weet kunt ge alleen nog naar prestigieuze projecten kijken zonder dat ge er moogt aankomen. Control your destiny or someone else will!

Radiocafé Centraal Tenace

Live radio vanuit de stuurhut van de Tenace

van 12am tot 12pm

Kombuis Food tss 18u-21u

En hou zeker vrijdag 17 april vrij want dan nodigen we u uit in Het Bos voor de verandering:

Entr’Acte

Een revue van Tenace on Tour deel 1

Met klank en beeld van Belgische steden die uw ziel amoureus zullen maken, de voorstelling van kant A van de Tenace on Tour plaat, onderweg gebrouwen drankjes, kombuis food etc etc.

Maar daarover volgende week meer.

Tot Zondag alvast!

Uw reporter vanuit Merksem-Klein Dokske

Mme Belga