Nieuws van Mme Belga

Vrienden,

Ze zijn er hier weer goed tegen aangegaan deze week.

Tenace Industrial Sounds heeft heel de week gerepeteerd en daarnaast nog degelijk werk geleverd ook. De slijp en kloppartijen waren soms wat hard voor weke oordelen maar de resultaten waren desalniettemin van prima kwaliteit.

Ge zult er nog niet zoveel van merken, zo bovendeks en op afstand. Maar als ge wat dichter komt en eens mee onder de vloer kruipt zult ge zien dat er structurele werken zijn gebeurd aan de boot.

En dat het niet meer binnenregent. En dat er al veel roest verdwenen is. En dat het hellehol (ballastruimte) gesaneerd wordt. En dat etc,etc… En als ge dan ziet wat er allemaal gebeurd is dan zult ge zeggen dat ge nog wel efkes nadenkt voor ge een boot koopt.

Maar het is ons wel de moeite waard want de Tenace heeft een goeie frequentie en dat zal te horen zijn op de Tenace on Tour plaat die hier stilaan in de steigers raakt. Deze zondag al zullen er opnames worden gemaakt en straffer nog : ge kunt er van meegenieten. Want deze zondag 6 april zijn we

 OPEN !

 Tenace on Tour#under construction

 *Vanaf 5 am : Apero en Fieldrecordings voor Tenace on Tour plaat van het Megaphone Ensemble. Altijd benieuwd met wat die gasten nu weer gaan afkomen.

 *Tssen 6 en 9 pm :Eten met Maten en Gewichten. Buffet in de boot gewogen en verzorgd door SkyKitchen. Een keukenteam dat experimenteert met niet gefotoshopte groenten. Bijvoorbeeld een komkommer met een kronkel of een tomaat met een teutje. Zij gaan evengoed naar biogasmachine, maar niet zonder uw smaakpapillen te hebben gestreeld en u te voorzien van de broodnodige vitamientjes.

 *8.30 pm : Orphan Fairytale. Een echt meisje (of is het een zeemeermin?) heet u welkom in haar wondere wereld, maakt u maw bloskes wijs die blijven plakken op uw wangen. En ge zult het nog plezant vinden ook.

 En wij allemaal keiblij dat de Tenace weer klankkist kan zijn! En iedereen die de laatste maanden keihard heeft meegeholpen een dikke kus van de Tenace die ook een stukske van u is nu.

 De volgende maanden wordt er verder gewerkt aan de Tenace. Er zal hier of daar altijd wel een werfke aan de gang zijn. Behalve op zondag, want dan zijn we

 OPEN!

Info over Tenace on Tour vind u op de boot ter plaatse, via Rotakt of via onze reisblog.

Links: http://boottenace.wordpress.com/
www.rotaktrecords.be

 Tot zondag?

Uw lokale verslaggever,
Mme Belga