nieuws van mme belga

Geachte Medeburgers,

Wat een inspirerend publiek bent u zeg! Het doet echt deugd om zoveel respons te krijgen op de komende tournee van de Tenace. Ge zult de boot niet missen, dat is duidelijk, ha neen, want ge gaat mee natuurlijk. We zullen dan ook traditiegetrouw open blijven elke zondag. De hele zomer lang zoeken we voor u lekkere plekjes op om aan te meren en geen paniek, ge gaat daar geraken, want waar een wilde is daar is een weg.

En ook onze oproep om helpende handen kende al resultaat : het terras werd opgeveegd, de motorkamer afgeschuurd en iemand ontfermt zich over de boekhouding. Drie maal minder pain in the ass voor ons, we kwamen er gewoon niet aan toe. Af en toe komt er ook iemand koken voor de crew, altijd tof om gesoigneerd te worden na het werk. Met werken op de Tenace gaat dat zo : hoe meer zielen hoe meer vreugd!

En zo gaat het ook met de door voorverkoop gefinancierde LP “Tenace on Tour” die Rotakt onderweg gaat maken. Vroegboekers zijn u al voor geweest : zij investeerden in een plaat met perspectief en ontvingen zo een waardebon voor de LP + een decoratief singletje met signatuur van een onzer bootartiesten naar keuze. En ook hier geldt de regel “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” want hoe beter dat de plaat kan worden. Beter 1 plaat in de hand dan 20 euros in de lucht zou ik zeggen en zo is het. Inschrijven op de plaat kan elke zondag aan onze infobalie Loket 1 op de boot.

Voor deze zondag zit het zo :

*Gezellig Samenzijn. Apero. Terraske doen. Bar open vanaf 17u.

Eten met Maten door Christina, een van de eerste Tenace-koks die kortelings een veganistisch cateringbedrijfje “Ahimsa” opstart. Try-out in de kombuis van de Tenace . En u bent proefpubliek. Van 18 tot 21u.

*Wim de Busser Trio, Tenacejazz metWim de Busser aan de piano, Hannes d’Hoine aan de bas en Alfredo Bravo voor het slagwerk.

*Loket 1 is doorlopend open voor alle info voor wie wil weten in wat voor boot hij/zij zit.

*Open Haard is Hout waard. Koukleumen kunnen buiten zich warmend aan de vuurton de zon zien zakken. Dat noemt men gelukkig zijn.

Welkom op de Tenace!

Uw verslaggeefster, Mme Belga