Nieuws van Mme Belga

Hallo!

Tenace on Tour.

De kop is eraf sinds vorige zondag en de opkomst was buiten verwachting. Allemaal blije gezichten omdat de Tenace terug open is op zondag en dat enthousiasme heeft ons nu eens echt goed gedaan na al die maanden van stof en slijpgeschut.

Het bootgebeuren vorige zondag was volledig gelinkt aan Skybox, een artiestencollectief uit Borgerhout, een labo voor kunsten, van keuken (Skykitchen) tot verhaaltje voor het slapengaan (Orphan Fairytale). Zie filmpje onderaan deze nieuwsbrief.
Zeker een bezoekje waard, die Skybox, Bleekhofstraat 8.

Het optreden van Megafoon Ensemble, ook part of, heeft in elk geval coole opnames voor de plaat Tenace on Tour opgeleverd, zo vanop het water en van wal en kant. Prima geluid om mee te beginnen, want de Tour begint tenslotte in Antwerpen, onze thuishaven, voor het geval u dat nog niet wist.

Ook voor wie het nog niet wist: de voorverkoop van die plaat is vorige zondag van start gegaan. Wie intekent op die voorverkoop (20 euro) sponsort mee de plaat en krijgt een kunstig bewerkt singletje + waardebon als onderpand. En wees maar gerust dat het de moeite waard is, elke plaat die afgeleverd wordt zal een pi├Ęce unique zijn, authentieke sound of Belgium! Meer info en aanschouwelijke uitleg is te vinden in de inkom, de lounge, de antichambre van de boot. Denken, durven, doen is gerechtvaardigd in dit geval!

Volgende zondag :

*18 tot 21u Eten met Maten : Scheepskok van dienst is Katastrofa, een garantie voor kwaliteit met smaak op uw bord.

*20.30U In volle verkiezingsstrijd, een debat!.

Een tweekamp tussen Blaastaal en Warretaal. Bert Lezy en Warre Fungus treden in duel met als wapen : slagzinnen!

En na een glorieuze zonsondergang kon de dag niet meer stuk en ging u tevreden huiswaarts weer.

Auf Wiedersiehen!

Uw verslaggeefster van het Bootgebeuren,

Mme Belga