Journal Tenace 11/08/2017

Dag Allemaal,

Om te beginnen: Trippelmonde is voor deze eerste editie volzet. Tenslotte willen we U niet als massatoerist maar als zeldzame soort.

Dit goed lezen aub

De Waterbus van 12.30u vaart niet op maandag. Daarom moeten we allemaal op die van 13.30u. Reserveren kan niet dus we moeten op tijd aan de halte zijn om erbij te kunnen. TEN LAATSTE OM 13 U!!!

Het wordt een uitdaging om met zijn allen op die bus te geraken dus probeer op tijd te zijn.

Mocht u die bus toch missen: geen wanhoop. Er zijn 2 opties:

1. Wachten op de volgende om 14.30u en dan nakomen in Kruibeke. De in te slagen weg is aangeduid met lintjes in de nationale driekleur en voor de achterblijvers laten we kruimels achter, sporen die u als opmerkzame wandelaar zeker zal vinden.

2. Met de gratis veer naar Antwerpen-Lo en op het Frederik Van Eedenplein de bus naar St.Niklaas nemen. Afstappen Scheldelei Kruibeke. Op het einde van de Scheldelei begint het traject.

Voor mensen die liever met de fiets komen of kleine koters meehebben met buggy’s is er een traject uitgestippeld dat parallel loopt met het “alleen te voet”stuk van de wandeling. Fiets kan dus ook!

De terugweg maandagavond of dinsdag is op eigen kracht. Er zijn om het uur bussen van Rupelmonde naar Antwerpen-Lo. Van daaruit kan u verder met gratis veer of metro naar Antwerpen-Centrum. Uw bagage wordt zoals beloofd teruggebracht naar Kamping Kontiki op het Noordkasteel.

Er is een warme maaltijd voorzien op de boot en daarna, om 21u, een solo-optreden van altijd-goed muzikant

I Bambini Elko Blijweert.

Goed weer is besteld. We kijken er naar uit!

Tot maandag!
Mme. Belga
Reislijdster Reizen Kontiki
0486/10 87 64

REIZEN KONTIKI
Ervaren Reizen