Nieuws van mme belga

Dag Beste Vrienden,

De Tenace ligt nog steeds in Brussel/Brxl en dat zal nog wel zo een poosje blijven. We zijn immers dokloos nu we voorlopig niet meer terug naar Antwerpen kunnen. We hebben dus asiel aangevraagd aan de Haven van Brussel voor deze winter. We hebben nog geen ja gekregen, maar ook geen neen. Als we mogen kiezen tussen geen ja en geen neen dan kiezen we voor dat laatste, want er valt nog veel te ontdekken in Brussel.

Brussel is de meest steedse stad die we in Belgiƫ al tegengekomen zijn. Er valt moeilijk aan te ontsnappen. Het is alsof hier heel de wereld op een kluitje zit. Een Forum voor Experimentele Zaken van Diverse Aard vindt hier dan ook een prima werkterrein. We stelden voor aan de Haven van Brussel om ons FEZDA deze winter ter beschikking te stellen als denktank voor de invulling van de Brusselse stadskaaien, waar begin dit jaar een oproep voor werd gedaan. Kwestie van vraag en aanbod met elkaar in contact te brengen. Maar ook hierop tot hiertoe geen antwoord. Aan aanbod is er geen gebrek, is onze eerste vaststelling. Ons voorstel om deze winter hier te blijven wordt dan ook enthousiast onthaald door de lokale creatieve geesten. Reden genoeg om er alvast mee te beginnen, want wachten op de politiek is, vooral in de ingewikkelde communautaire structuur van Brussel, vaak wachten op Godot.

Onze boot, de Tenace, is dus vanaf heden tot nader bericht, beschikbaar voor denkwerk over en testcases aan de kaaien van Brussel. Omdat het leven begint met toogklap doen we hiervoor speciaal elke vrijdag en zaterdagavond open met InfoBar Titanic

Vrijdag en Zaterdag voor infobar Titanic van 18-22u. Voor info, contact, kennismaking, apero, de betere toogklap, kanaaldromen, voorstellen of wezenloos waterstaren.

*Zondag open vanaf 18u met

Plat du Jour tss 18 en 21h.

-Life music vanaf 20.30u met deze zondag

Dia etc., autumn shoe gazing lo fi folk

En dat allemaal op de Quai des PĆ©niches/Akenkaai, Brussel/Bruxelles, onder het genot van een artisanaal Brussels biertje, een Toverdrank en een goei muziekske op de achtergrond, onder het motto : wat we zelf doen, doen we beter!

Vzw Convoi Exceptionnel wordt niet gesubsidieerd, maar toch: vrij in en uit, vrije bijdrage voor de muziek naar vermogen is ten zeerste welkom, net als U!