nieuws van Mme Belga

Goede Vrienden,

Het afscheid van het MadrasTerras vorige zondag was er een met apocalypse allures. Hagelbollen, oh, als eieren zo groot konden echter de feestvreugde niet bederven. Integendeel, het gekletter op het dak deed de aanwezigen unaniem uit de hagelbol gaan, en ook wie niet in de boot raakte omdat hij vol was heeft moedig de storm doorstaan onder het afdak van het terras en van de tent. Gelukkig niet in de serre, waarvan het dak compleet is kapotgekogeld. Maar de Tenace au contraire heeft bewezen een veilig onderkomen te zijn op de dag des oordeels : hij heeft stand gehouden.

En zo is er een eind gekomen aan het Houtdok verhaal waar we de laatste 3 jaar samen met u volop van genoten hebben. En ziezo, voilà, ook de Antwerp Sound is ingeblikt voor de Tenace on Tour vinyl, met als apotheose vorige zondag het kruim van de Antwerpse muzikanten gedirigeerd door Rudy Trouvé.

Tenace on Tour, de plaat, is een reisverslag waarvan een genummerd exemplaar is te verkrijgen via voorverkoop op de boot. En het Antwerpse deel daarvan is alvast de moeite waard. Wie er een wil bestellen kan tot het einde van de maand nog terecht in het Houtdok, maar toch even bellen eerst naar 0486/10 87 64 om zeker niet voor een gesloten deur te staan.

Ondertussen maken wij ons klaar om deze comfortzone te verlaten voor een nieuw avontuur. Het terrasmeubilair heeft al grotendeels een nieuwe thuis gevonden en de laatste technische problemen aan de boot worden opgelost. Het heeft allemaal ,wat langer geduurd dan voorzien, dus nieuwe vertrekdatum is 30 juni. Tot dan is de Tenace op zondag niet open tenzij voor medewerkers. Er is dus tot de 1ste zondag van juli geen volkskeuken en geen optreden.

We houden u in elk geval op de hoogte, dus keep in touch!

Uw reporter ter plaatse,

Mme Belga.