Nieuws van Mme Belga

Salut les Copins Exceptionnel!

Nog even en de Tenace vertrekt voor een exotische bestemming : België/la Belgique. De voorbereidingen voor deze reis én voor de laatste zondag op het MadrasTerras zijn in volle gang.

Velen zeggen : Amai, de Tenace is schoon geworden. En ‘t is waar, het mag gezegd worden. Maar de boot is het werk van vele mensen die ieder op hun manier timbre hebben gegeven aan deze schuit en het bootgebeuren in het algemeen. ‘t Is vooral dàt wat er zo schoon aan is. En wat ze hier tegenwoordig maken is niet alleen schoon maar ook nog eens degelijk en duurzaam, pièces de resistant du bricolage en Belgique, du vrai quoi.

Voor deze laatste zondag op het MadrasTerras halen we ons beste servies uit de kast : het kruim van de Antwerpse muzikanten passeren de revue, en neen, we noemen geen namen deze keer. Laat u verrassen en geniet ervan.

De kombuis wordt voor deze gelegenheid voorbehouden als backstage voor muzikanten en medewerkers. Maar om uw honger te stillen kunt ge deze keer terecht in de Vreetsteeg, een proefmarktje waar onze zondagskoks hun beste hapjes serveren. Van 18u tot zonsondergang.

En wie al een voorsmaakje wil proeven van de opnames voor de plaat Tenace on Tour, Antwerp Selection, kan aan de Sample Bank bij de receptie terecht, waar ook voor de plaat kan ingeschreven worden. Niet te missen voor wie Tenace on Tour wil steunen én een mooi souvenir wil overhouden aan het bootgebeuren in het Houtdok.

Tenace on Tour kan alleen gemaakt worden door voorverkoop en is dus gereserveerd voor believers. Alle info daarover bij de receptie in de boot.

Voor de rest van juni zijn we niet meer open op zondag. Kwestie van te kunnen focussen op het vertrek (15 of 30 juni) en even op adem te komen. Vanaf de eerste zondag van juli hopen we u weer te kunnen ontvangen in een nieuwe context. Waar dat zal zijn is ook voor ons een avontuur, maar met u erbij voelen we ons overal thuis. Eerste grote stop is Luik tussen 15-31 juli en wat daar tussenin gebeurt is reizen met de Tenace op Belgische binnenwateren. Wij houden u in elk geval op de hoogte via deze nieuwsbrief of via deze reisblog.

Welkom om met ons samen het afscheid van het MadrasTerras te vieren deze zondag!

PS. Er wordt onweer verwacht op zondag. Best iets meebrengen voor de regen dus, al hopen we dat het niet nodig zal zijn.

Mogen we u ook vragen om geen honden mee te brengen, tenzij ze opgezet zijn of gevuld met kapok. Er zijn namelijk kleine kuikentjes. Honden lopen het risico om opgegeten te worden in de Vreetsteeg.

Uw reporter ter plaatse,

Mme Belga.

Sponsorlogo_PMS