nieuws van Mme Belga

Beste Kompanen,

Klazzjazz op de Tenazz vorige zondag, daar zullen alle aanwezigen het mee eens zijn. Muzikanten waar ge kunt mee uitpakken in den vreemde, en dat zullen we ook doen. Wat we hier op dit schuitje in het Houtdok al bijeen gezien hebben aan talenten de laatste jaren is ruim de moeite waard voor export, en dat zullen we ook doen.

Rotakt maakt er een plaat van, een muzikaal verslag van onze expeditie door de Belgische onderstroom. Niet de onderbuik, maar de soul is wat ons interesseert.

We staan onder hoogspanning dezer dagen, want de technische controle voor de Tenace komt eraan volgende week, en daarom wordt er hard gewerkt om de stuurinrichting, het anker, de motor en alles wat het varen aanbelangt voor elkaar te krijgen. We zullen u volgende week laten weten of we er door zijn of niet. Maar we gaan hoe dan ook op reis met die boot door Belgiƫ, want waar een wilde is daar is een weg.

Ondertussen zijn ook de eerste opnames gemaakt voor de Tenace on Tour, de vinylplaat die in 2015, na 2 zomers toeren, zal uitgebracht worden.

Een hebbeding voor wie het meegemaakt heeft, en U kan het mee maken, door voor 20euro die plaat vooraf te kopen om te sponseren. Niet alleen krijgt U dan een waardebon voor de LP, maar ook een hergebruikt singletje met signatuur van een onzer bootartiesten. U kan er een kiezen elke zondag op de boot, een geschenkje voor de inschrijvers op de plaat. Zolang de voorraad strekt!

Denken, durven, doen is gerechtvaardigd in dit geval.

Deze week Zondag:

*Eten met maten van 18u tot 21u. Met het kookteam van Ahimsa. With love from Russia.

*Boris Klerkx.

Onze eerste steward serveert deze keer on stage. Ontdek de andere kant van Boris.

*C.Young.

Atmosferische beats van het alter ego door Milan Warmoeskerken. In het normale leven een uitstekend gitarist.

*Dj Zootrufus.

Met eigenaardige plaatjesdraaierij.

En het gaat niet laat open zijn deze keer, want maandagmorgen moeten we weer vroeg op om klaar te raken voor de keuring woensdag. Dank voor het begrip hiervoor.

Tot zondag, welkom aan boord van de Tenace!

Mme Belga, uw reporter ter plaatse.