Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

performance: En Weimar lachen!

June 22, 2019 - 6:00 pm - 10:00 pm

 

20h En Weimar lachen!
Op de boot Tenace met Barbare Van Dijck.

De Minister presenteert – in samenwerking met zijn Audiovisuele Diensten – een spektakel getiteld ‘En Weimar lachen!’ met als ondertitel ‘Toespraak door de Minister van Agitatie’.

De Minister van Agitatie neemt u mee in de geschiedenis van zijn politiek engagement dat 40 jaar geleden begon. Het is daarmee ook de beknopte geschiedenis van de linkerzijde in Vlaanderen. De voorstelling is gelardeerd met poëzie, muziek, ontgoocheltrucs, video en grafisch werk.

Hij verhaalt met onverholen sarcasme over de klachten die Ben Weyts, Theo Francken en andere Hoogwaardigheidsbekleders tegen hem hebben ingediend, vertelt over zijn betrokkenheid bij talloze schaamteloze acties en initiatieven, toont door Olijke Ben Weyts en Facebook gecensureerde video’s en illustreert de manier waarop hij N-VA te kakken zette aan het Hilton Hotel en De Wever de stuipen op het lijf joeg met een verkeerd Signaal in Borgerhout. En natuurlijk spreekt hij ook over zijn recente processen en de kwestieuze Zeefdruk.

Hij reciteert uit eigen werk, gedichten en dagboekfragmenten en overloopt de Geschiedenis van het Anarchisme in het Industriestadje Antwerpen op het Einde van de Twintigste Eeuw.

•••

De voorstelling is gratis, maar u wordt uitgenodigd tot een vrije bijdragen ten voordele van het pensioenfonds van de advocaat van de Minister van Agitatie. Drukwerk, hebbedingetjes en gadgets worden achteraf te koop aangeboden.

Details

Date:
June 22, 2019
Time:
6:00 pm - 10:00 pm